Direct contact? Bel: 0343 44 27 84

Home > Nieuws > iBestuur Congres Digital Only!

iBestuur Congres Digital Only!

iBestuur Congres Digital Only!

Het iBestuur Congres 2020 had wel iets weg van de Champions League-finale: de topspelers op het veld, de trainers, de reserves en de verzorging langs de lijn, en de kijkers thuis achter de buis.

Het gros van de 150 sprekers en presentatoren waren op 11 september op locatie in Papendal om vanuit elf tot studio omgebouwde zalen hun 53 break out-sessies te presenteren. Veertig technici en bijna evenveel logistieke en productionele medewerkers waren de hele dag in de weer – langs de lijn – om dat allemaal in goede banen te leiden. En dat is gelukt! Natuurlijk ging er wel eens iets mis; dat had alles te maken met de noodzakelijke improvisatie!

Het iBestuur Congres 2020 zou een groots festival – de digitale Olympiade – worden op 1 juli met 1000 mensen op locatie. In april werd het een hybride congres met deelnemers op locatie binnen de corona-richtlijnen, en deelnemers online, op 11 september. Minder dan drie weken voor het congres zagen de initiatiefnemers zich vanwege de corona-actualiteit genoodzaakt om het iBestuur Congres 2020 in een aangepaste vorm te laten plaatsvinden: digital only!

Tekst: Peter Lievense  - iBestuur