Direct contact? Bel: 0343 44 27 84

Home > Over NIKS

Over NIKS

NIKS & Partners ontwerpt al meer dan 25 jaar evenementen, congressen, beurzen en andere prachtige belevingen. NIKS & Partners traint en coacht al meer dan 20 jaar teams, managers, leidinggevenden, zelfstandig ondernemers én families en helpt je verder als je het zelf even niet meer weet.

Het samenspel tussen de wensen van opdrachtgevers en onze vertaling van deze wensen zorgt telkens weer voor bijzondere resultaten. We gebruiken al onze zintuigen en emoties, onze kennis en kunde wanneer we voor jou en met jou aan de slag gaan.

Het team van NIKS

projectleiding | communicatie-advies | event management 

Soms zijn we projectleider en begeleiden we het hele team naar die allesomvattende climax van het evenement of congres. Soms zijn we communicatie-adviseur en beschrijven we de boodschap, ontwerpen we de middelen en bewaken we de communicatiekalender. Altijd zijn wij degene die ervoor zorgen dat jij rust hebt in je hoofd en in je agenda. Alles komt elke keer goed!

ALLES komt goed    

coaching | training | advies

Waar mensen werken zijn kansen voor verbetering! Wij hebben veel verstand van mensen en zien altijd kansen om communicatie, samenwerking en prestaties te verbeteren. Onze jarenlange ervaring heeft inmiddels ook uitgewezen dat we hier succesvol in zijn. Naast een positieve benadering, zijn wij realistisch in onze adviezen. En als we gaan trainen en/of coachen doen we dit op een praktisch toepasbare manier.